2013. október 23., szerda

Kérdés, kérés

Szeretném ha írnának nekem véleményeket olyanok, akik valamilyen 7 személyes egyterűt használnak. Milyennek érzitek? Szeretitek, stb.. Köszi :)

Németországban él egy unokatestvérem, csak németül beszél, én meg nem. A Zuram igen, de nem sűrűn van szabadideje. Vállalkozó kedvű, németül írni is tudó (hihi) személyt keresek, aki lefordítaná a levelem, hogy el tudjam küldeni! Köszi :)

10 megjegyzés:

  1. Az autóhoz nem értek, de ha a levelet megírod, szívesen lefordítom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon rendes vagy :) Köszi! ha összeszedtem a gondolataim, hova küldjem?

      Törlés
  2. Nekünk Chrysler Voyagerünk volt, hét személyes. Nagyon-nagyon szerettük... dízeles, keveset fogyasztott. A világból kimehettünk volna vele... kényelmes volt, hátul épp elegendő csomagtérrel. Aludni is lehetett volna benne. Szerettem azt az autót... nagyon.
    Ha egyszer lenne rá lehetőségem, csak ilyet vennék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik típus, amit nézegetek... :) Igaz, 10 évesnél fiatalabbat nem tudunk, de talán nem lesz gond velük... Köszi!

      Törlés
    2. A miénk öregebb volt... egy valamire kell figyelni, nem szabad túlhajtani, ha ezt tudja a sofőr, akkor nagyon hálás autó... én megsirattam, mikor eladtuk... :-)

      Törlés
  3. nekünk ford galaxink van, az elején nagyon szerettük, épp ahogy fent is irták, a világ végéig szerettük, rengeteg csomag fér bele, ami nálunk szinte első szempont, de egy ideje szűkösnek érezzük, főleg mióta Gergő is egyre nagyobb. uh most a vito/viano kérdés vetődött fel.
    a levelezésben nagyon szívesen segítenénk, nálunk is sajnos a párom jó németes, ő meg szinte itthon sincs annyit dolgozik így költözés előtt:-(. de ha bármiben mégis tudok segíteni itt vagyunk még... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként most olvasom a többi hozzászólást és a kocsi koráról csak annyit, hogy a miénk most 12 éves, de még 4 évet símán birná szerintem, még sosem hagyott uton, nem volt semmilyen problémánk vele, perzse a szokásoson kívül, eléggé strapabiro autó.

      Törlés
    2. Nagyon rendes vagy :) Azért nem is kértem direktbe senkitől segítséget, hogy ne legyen senkinek lelkiismeret furdalása,ha nem tudja vállalni.

      Az autóba ár miatt a vito/viano nem játszik:(

      Bazi nagy dilemma, hogy egyébként azokat az autókat, ami számunkra most elérhető, hitel nélkül, azokat mind lehúzzák. Ilyen a Renault Espace, a Chrysler és a Ford is :D Most légy okos... Legyen nagyobb autó, hogy 7 személy is elférjen benn, de még legyen hely csomagoknak is és beleférjen a költségvetésbe. Tudom, tudom lehetetlen küldetés ....

      Törlés
    3. Ne hallgass azokra, akik lehúzzák ezeket a márkákat. Nekünk ismerőseink használják az említetteket, és szeretik, dicsérik.
      Mi nagyon sok rosszat hallottunk a Chryslerről, de én már ismertem. Sőt úgy ismertem, hogy akié volt, az széthajtotta minden ilyen autóját... Olvastam róla, hogy ezt nem szabad. Mi nem hajtottuk, alig volt vele gond... Egy tény, az alkatrész sokba kerül hozzá.
      Azt hiszem, egyébként ez az a típus, amit vagy nagyon szeret valaki, vagy ki nem állhat... Aki tőlünk vette, ő is rajongója az autónak, már több volt a tulajdonában. Párom egyik munkatársa meg azt mondja, neki mindig baja volt vele, ő nem venne többször.
      Bármilyen autót is vesztek, mindig lesznek mellette és ellene szólók.

      Törlés
  4. A mi "anya-autónk" Peugeot 307sw 7 személyesnek is lehet használni, de mi csak 5 üléssel hajtjuk. Nagyon jó hogy a hátsó ülések is különállóak, mert így belefér a két gyerekülés és kényelmesen marad még egy hely. Árban elérhető, nem eszik túl sokat sem könnyű vezetni, imádom hogy sok extra van benne és minden kézre esik. Nekem mint Peugeot mániásnak maga az álom.

    VálaszTörlés