2013. február 14., csütörtök

Elvileg

Tegnap 61-szer látogatták az oldalt. Mondjuk azt, hogy 30 ember megnézte. Két nap alatt hárman tették le a voksukat a szavazásban. Valamit nem jól csinálhatok, mert eddig, ha kértem ilyet tőletek, igen gyér volt a részvétel benne, míg másoknál nem ritka az 50 feletti eredmény.

Nem kér a szavazás email címet, semmilyen azonosítót, fészbukra sem kell bejelentkezni érte.

Egy kis segítség kellene nekem és kíváncsi is vagyok rá, hogy ezek a helyek közül, ti hova mennétek el.

Légyszi! :)

10 megjegyzés:

  1. dolgozni v. utazni?
    kéretik Fro-t is belevenni meg ausztriát:)))

    VálaszTörlés
  2. Munka szempontjából már leredukálódott két országra igazából, Anglia és Németország. Ide azért (is)utaznánk, hogy megnézzük, milyen is valójában az élet. Mindkét helyen laknak közeli barátok is.
    A többi hely "csak" élvezkedés lenne :))))

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom kibővíteni a listát, mert már vannak szavazatok..

    VálaszTörlés
  4. igen de ahogy nézem többen úgy értették hogy szabadidő szempontból, hiszen spanyolo és olaszo. munka szempontjából szerintem nem nagyon jön szóba

    VálaszTörlés
  5. amúgy meg munka ügyében nagyon a Ti döntésetek kell hogy legyen és hidd el nagyon sok szempont van és nagyon nehéz dönteni, ami jó valakinek, nem biztos, hoyg jó a másiknak. de ami biztos a mi tapasztalatunk alapján, hogy ha egyszer valahol elindultok, nem fogtok máshova menni v. nagyon nehezen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezzel egyet kell értenem sajnos, sőt én még azt is hozzátenném, hogy egy kirándulás alkalmával sajnos nem lehet fel sem mérni a helyet, mások elmondásaiból sem:-(, mert mindenkinek mások az igényei, mások az elvárásai, és amikor ott vagy csak akkor látod, hogy még a felmerülő esetleg előre nem látott problémák is teljesen mások. Én azt mondom, oda kell menni ahova a szíved vágyik, úgy sokkal könnyebb a kezdet, jobban viseli az ember az első nehézségeket, ha tudja, hogy ott akar lenni.

      Törlés
  6. Zavar a zűrben:) Tehát a segítség csak ahhoz kell, hogy ha lehetőséged lenne a felsorolt helyek közül valamelyiket megnézni, melyiket választanád. A munka lehetőség beleírása, egy indoklás, hogy miért is kellene most odautazni és megnézni :) Bocsánat, hogy félreérthető voltam!

    VálaszTörlés
  7. hm, utazás céljából Franciaország forever:)
    dolgozás céljából, hát ugye ez nagyon szubjektív. nem ajánlok semmit:)

    VálaszTörlés
  8. az enyém volt az első spanyol szavazat:-), azóta is oda vágyom:-).

    VálaszTörlés