2012. november 27., kedd

Szavazás végeredménye

Kérem, a helyes összeget SENKI nem találta el!

Előbb a sztori:)

Én őméltóságom elkövetett egy hibát, a múlt szerdán. Kitaláltam, hogy miután a gyerekeket elhelyeztük különböző intézményekben, ugojunk el vásárolni az IKEA-ba. Csak épp azt nem néztem meg, hogy mikor nyit...  Hát, kiraktuk a gyerekeket, egyiket suliba, másikat óvodába. Majd be a Zuram cégéhez, ott egy kocsira váltván az Örs vezér téri IKEA-ba hajtottunk. Aztán ott szembesültünk, azzal, ami halvány gyanúként már élt bennem, hogy az biza csak 10 órakor nyit. Mi meg fél 9.kor voltunk ott..

Mit is csináljunk, ha már útnak indultunk és a Zuram sem fog mostanában reggel ráérni (este meg pláne). Javasolta, hogy ugorjunk ki a Maglódi Auchanba. Na, ott még úgysem jártunk:) Egyébként, minden Auchanba más a választék, bár alapban van egy közel azonos árukészlet. Na, autózgatunk, látom ám, hogy Kistarcsánál járunk. Mondom a Zuramnak, ide is beugorhatunk! Ekkor már lekanyarodtunk az M0 felé, de még nagy sutyiban visszajöttünk.

Így lett IKEA-ból Auchan...

És ott találtuk Miksának "A" járgányt. Mikor levetettem a Zurammal, csak kíváncsi voltam az árára, mert ezeket nem épp olcsón szokták dobálni. Elvittem az áruleolvasóhoz, majd összehúzott szemmel néztem az eredményt. Lehúztam mégegyszer, ugyanannyi. Az ott tébláboló eladót megkérdeztem, hogy biztos jó árat mutat-e a leolvasó. Ő meg megvonta a vállát és közölte, hogy biztos annyi az ára, amennyit mutat. Hát, jó, mondtam és vigyorogva mentem a Zuramhoz. Megmondtam az árát. Erre ő azt mondta, hogy tuti elnéztem egy nullát. Kezébe nyomta a járgányt és elküldtem, nézze meg ő is. Visszajött, hogy tényleg annyi! És annyit jegyzett még meg, hogy akkor vegyünk belőle mindjárt kettőt:) Van hozzá kulcsocska, el lehet "indítani", különféle hangokat ad és villog:D

Nos az ára: kettőezer forint! Azt nem tudom, hogy miért Micimackós a megnevezése, de miután a pénztárnál sem akadtunk fent a túl olcsó bébitaxival, már nem is érdekel:)

Íme:

3 megjegyzés:

  1. na ezt én is megnézem, hátha a Soroksári Auchanban is van belöle ilyen áron..

    VálaszTörlés
  2. megnéztük a soroksári Auchan-ban, mert fellelkesítettél. Itt 6990 volt az ára ugyanannak a terméknek. Nekünk nem volt szerencsénk. :(

    VálaszTörlés
  3. Ez még hagyján, de amikor egy ilyan vacakért több mint tízezret elkérnek? Nagy mákunk volt:)

    VálaszTörlés