2013. július 4., csütörtök

Hány éves vagy Batman, negyven vagy hetven?

Szerencsére, még az előbbi...

Tegnap óta a negyvenesek táborát gyarapítom. Maga a nap nem rengetett meg, de azért már egy ideje keringenek bennem bizonyos gondolatok és érzések. Nem tudom, hogy helyre kerülnek-e valaha..

A Zuramtól kaptam egy gyönyörű virágcsokrot, majd a két kisebbet (nagy már a keresztanyjánál) egy ismerősre bízva, vacsorázni mentünk, ide. Kellemes légkör, klassz terasz, így a Dunában és a Margit-szigetben gyönyörködhettünk. Figyelmes és jópofa pincér! :) Finom volt az étel, de a legjobban a házi csokoládé tortájuk ízlett vanília fagyival.

Miután megvacsoráztunk, elmentünk a Vajdahunyad várához, sétáltunk egyet. Végül nem csónakáztunk, pedig eredetileg azért mentünk. Aztán kicsit autókáztunk, fel a Svábhegyre, kerestünk egy kilátót, ahol a Zuram pár éve járt, de nem találtuk meg. Aztán amikor lefelé indultunk, megláttam ezt. Nem is értettem, hogy nem jutott eszembe, hogy én erre fel szeretnék ülni!

Hát, egyszerre volt gyönyörű és félelmetes is :) A Zuram, kb. fél percenként szólt, hogy ne üljek ide-meg oda, mert akkor imbolyog a kabin és ő rájött, hogy ez nem tetszik neki. Egész vicces volt:) Úgy nézett ki, hogy igen be van gyulladva a magasságtól és a kabin instabilitásától. Az adrenalin szintem nekem is megemelkedett :) Beszállás előtt, ahogy forgott a kerék, a V.I.P kabinban felfedeztem Habsburg Györgyöt, aki 4 vagy 5 gyerkőccel élvezte a kilátást. A környéken nagy volt a zsivaj, tele fiatalokkal.

Fél évvel ezelőtt volt lehetőségünk kettesben kikapcsolódni és bizony, nagyon jól esett. Csak egyszer kérdeztük meg a szittert, hogy minden oké-e:) Aztán éjfél előtt egy kicsivel, haza is értünk.
Jó buli volt ez a negyven....

4 megjegyzés:

  1. Sokat-sokat boldogat! Bibibí úgysem érsz utol :-D
    Mi is felültünk múlt szombaton, majd megírom ha egyszer gépközelbe jutok...

    VálaszTörlés
  2. Sok boldog szülinapot kívánok:)))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm nektek :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm nektek:)

    VálaszTörlés